Servisçiler Kazlıçeşme'yi doldurdu

Servisçiler Kazlıçeşme'yi doldurdu

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD), ‘plaka tahdidi’ talebiyle eylem yaptı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’ndaki eyleme...

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD), ‘plaka tahdidi’ talebiyle eylem yaptı. Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı’ndaki eyleme binlerce servisçi esnafı katıldı. Oda başkanı Hamza Öztürk, plaka tehdidiyle rant elde edileceği iddialarını ise yalanladı. Büyükşehir Belediyesi’nin ‘plaka tahdidi’ konusunu görüşmek için randevu vermesi üzerine eylem sona erdi.

İSAROD üyesi yaklaşık 5 bin kişi, plaka tahdidi (ticari plaka) taleplerini dile getirmek için Kazlıçeşme Meydanı’nda bir araya geldi. ‘Tehdit etmiyoruz Tahdit istiyoruz’, ‘Ne ekersen onu biçersin, 30 Mart hasat zamanı’, ‘Rant değil hakkımızı istiyoruz’, yazılı pankart ve dövizler taşıyan grup, ‘Esnaf burada Topbaş nerede?’ şeklinde slogan attı. Minibüslerini alana park eden servisçiler kurulan platformda taleplerini dile getirdi. İSAROD Başkanı Hamza Öztürk, plaka tahdidi uygulamasıyla daha kaliteli hizmet vereceklerini savundu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.