Yine metrobüs kazası, yine kuyruklar

Bakırköy İncirli mevkisinde bariyerlere çarpan cip, metrobüs yoluna girerek metrobüsle çarpıştı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

Avcılar'dan Bakırköy yönüne giden ve kazaya karışan cip yoldan kaldırılırken, Avcılar istikametine giden metrobüs de uzun uğraşların ardından yoldan çekildi.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik uzun bir süre tamamen dururken, Cevizlibağ-Avcılar arasında her iki istikamette de metrobüs kuyrukları oluştu.

Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik tekrar normale döndü.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karayolu Haberleri

“Kazakistan’a verilen değil, alınan çok şey var”
Bakan Uraloğlu: "1 saatlik yol 5 dakikaya düşecek"
Bayram tatili dönüşü kamyonlara yol yasağı
Barsan, Avrupa için TIR sürücüsü alacak
Hürmüz geçit vermeyince, kara yolları binlerce TIR ile doldu