UPS’in Londra ve Fransa’ya özel kargo araçları

Kargo firması UPS, büyük şehirlerde sıfır emisyonlu minibüs filosunu denemek için elektrikli araç üreticisi Arrival ile bir araya geldi. Firma, 2016 yılından beri Arrival ile çalışıyor ve şimdi bu araçlar deneme sürüşleri için yollara çıkmaya hazır.

UPS’in Londra ve Fransa’ya özel kargo araçları

Deneme modelleri, başlangıçta yalnızca Londra ve Paris’te faaliyet gösterecek. Bu yılın ilerleyen aylarında başlaması beklenen bu deneme sürüşleri, araçların kargo teslimatlarındaki kullanışlılığını ölçecek.

Üreticilerinin “hafif kompozit araçlar” olarak nitelendirdiği minibüsler, yaklaşık 240 kilometre elektrikli menzil sunacak ve UPS gibi yakıt masrafının önemli olduğu kargo firmaları için fazlasıyla verimli olacak.

Arrival CEO'su Denis Sverdlov, "Yoğun şehirlerimizde temiz ve sessiz bir şekilde teslimat yapmak için tasarlanmış uygun fiyatlı, modüler, tamamen elektrikli bir dağıtım aracı geliştirmek için UPS ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz." ifadelerinde bulundu.

Motor1

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Global lojistik endüstrisinin geleceği “dijitalleşme” ve “yapay zeka” olacak
MNG Kargo, artık DHL eCommerce oldu
Ekol Lojistik’ten operasyonlara doping projesi: SAHADASEN
Alışan Lojistik’ten 40. yılında bir depo daha
"WOP ile deniz, hava ve kara navlunlarını anlık öğrenebilirsiniz"