Umman’dan Mersin’de TIR sistemi incelemesi

Umman Gümrük İdaresi, Umman TIR sistemi kefil kuruluşu yetkilileri Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.Heyet önce iyi örnek olarak TIR Servisini ziyaret ederek TIR Sistemi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundu.

Umman Gümrük İdaresi, Umman TIR sistemi kefil kuruluşu yetkilileri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yetkilileri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyaret etti.

Heyet önce iyi örnek olarak TIR Servisini ziyaret ederek TIR Sistemi hakkında bilgi alıp incelemelerde bulundu.

Ardından MTSO 20 No’lu Uluslararası Yük ve Eşya Taşımacılığı Meslek Komitesi Üyeleri ile bir araya gelen Umman Heyeti, sektör temsilcilerinden uluslararası nakliyenin işleyişi hakkında bilgi alıp, ticaretin karşılıklı olarak artırılabilmesi adına ne gibi adımlar atılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hediye EROĞLU - MERSİN/LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Sürat Lojistik, tüm süreçlerde geleceğin teknolojilerini kullanıyor
Amazon, otonom teslimat robotları geliştiren Rivr'ı satın aldı
Türk lojistikçi, alternatif rotalar yaratıyor
Nakliyeciler “taşımak mı; yatmak mı daha karlı”yı tartışıyor
Savaş, Türkiye üzerinden transit taşımaya doping oldu