Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü oldu

Halihazırda Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Satış Direktörü olarak görev yapan Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü olarak terfien atandı.

Tüm dünyanın endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek global şirketi Prometeon Tyre Group’da görev yapan Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü olarak terfien atandı.

2016 yılında Adana Bölge Satış Müdürü olarak o dönemki adıyla Türk Pirelli Lastikleri A.Ş’de görevine başlayan Aydın, 2021 yılında Prometeon’da Türkiye Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. Prometeon’un Türkiye’de tek markada pazar lideri olmasına ve satış performansına önemli katkılarda bulunan Aydın 2023 yılında Prometeon Türkiye, Rusya ve CIS Satış Direktörü olarak atanmıştı. 2025 Ekim ayı itibarıyla Ticaret Direktörü olarak atanan Uğur Aydın yeni görevinde, şirketin stratejik pazarlardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Dicle Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan Uğur Aydın, kariyerinin büyük bir bölümünde otomotiv ve lastik sektörlerinde uluslararası firmalarda önemli görevler yürüttü.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Ticari Mobilitede Yeni Bir Küresel Güç: Tata Motors ve Iveco Group
Aras Kargo, Fenertepe Transfer Merkezi Faaliyete Geçti
Sağlık Bakım Tırı, Paris'te iki Gold Stevie Ödülü aldı
UTİKAD'dan Türk tır şoförleri için vize düzenlemesi çağrısı
DEFMED’de yeni Başkan Burak Gültekin