Uçak motorundan kopan parça can aldı!

Amerikalı havayolu şirketi Southwest Havayolları'nın New York-Dallas seferini yapan uçağının sol motorundan kalkış sırasında kopan parça bir yolcunun ölümüne sebep oldu.

New York La Guardia Havalimanı'ndan havalanan Southwest Havayolları'na ait Boeing B737 tipi uçağın, kalkış yaptığı sırada sol motorunda gürültülü bir patlama yaşandı. Patlama sonrası motordan kopan parçalar uçağın gövdesine ve kanatlarına çarptı. 

Parçalardan biri uçağın penceresine çarptı ve cam kenarında oturan yolcu ağır yaralandı. Uçak La Guardia Havalimanı'na indikten sonra hastaneye kaldırılan yaralı yolcunun kurtarılamadığı belirtildi. Olayda 7 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı.  

Airporthaber

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

Europen Cargo resmen iflas etti: Jet yakıtı krizi büyüyor
IATA raporu: Yakıt maliyetleri artıyor, havayolu kârları azalıyor
Sabiha Gökçen'de tüm zamanların uçuş rekoru
HGBS Tüm Havalimanlarında Devreye Alındı
Sabiha Gökçen Havalimanı üst yönetiminde stratejik yapılanma