Türkiye’nin en büyük lojistik deposu eleman arıyor

Türkiye'nin en büyük lojistik deposu, 18-40 yaş aralığında bay/bayan personel alımı yapıyor; çalışma saatleri vardiyalı ve 8 saatle sınırlı; başvuracak adaylar etiketleme, paketleme, ürün toplama, ayrıştırma ve gibi görevlerde çalışacak.

Ülkemizin en büyük lojistik merkezlerinden biri olan depo, dinamik ekibine katılacak yeni çalışanlar arıyor. Bay ve bayan adayların başvurularına açık olan pozisyonlar için 18-40 yaş aralığında, enerjik ve istekli bireyler bekleniyor.

Çalışma saatleri vardiyalı sistemle düzenlenmiş olup, her vardiya 8 saatle sınırlıdır. Başvuracak adaylar için aranan temel görevler arasında etiketleme, paketleme, adresleme, faturalandırma, ürün toplama, ürün ayrıştırma ve elleçleme gibi işlemler yer almaktadır.

KAYNAK: KOCAELİDENGE.COM

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Türk lojistikçi, alternatif rotalar yaratıyor
Nakliyeciler “taşımak mı; yatmak mı daha karlı”yı tartışıyor
Savaş, Türkiye üzerinden transit taşımaya doping oldu
Arifiye Reysaş deposunda yangın
Genç yazılımcılar için ödüllü 'Lojistik Optimizasyonu' yarışması