TOYOTA Türkiye’de Görev Değişimi

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş., şirketin “Herkes İçin Mobilite” vizyonu ile şekillenen, elektrikli modelleri kapsayarak genişleyen ürün gamı ve dinamik pazar koşulları kapsamında yeni bir yapılanma gerçekleştirdi.

Organizasyonel yapılanma kapsamında, 2016 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Barış Erdim, Satış Direktörü olarak atandı. Toyota Türkiye’nin yeni Pazarlama Direktörü olarak ise Özge Zengil görevlendirildi.

2003 yılında İTÜ Makine Mühendisliğinden mezun olan Özge Zengil, New York Üniversitesi’nde MBA İşletme Master’ını tamamladı. 2008 yılından bu yana Toyota Türkiye’de Pazarlama Ürün ve Stratejik Planlama Bölümü’nde görev alıyordu.

Türkiye’de ağır ticari pazarında ürün bölümü deneyimine de sahip olan Özge Zengil, evli ve bir kız çocuğu annesi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Ticari Mobilitede Yeni Bir Küresel Güç: Tata Motors ve Iveco Group
Aras Kargo, Fenertepe Transfer Merkezi Faaliyete Geçti
Sağlık Bakım Tırı, Paris'te iki Gold Stevie Ödülü aldı
UTİKAD'dan Türk tır şoförleri için vize düzenlemesi çağrısı
DEFMED’de yeni Başkan Burak Gültekin