TND seçimini yaptı: Başkan yeniden Hakkı Başman

Büyük bir katılım sağlanan seçimde üyeler bir kez daha güven tazeleyen ve tek liste ile oylanan seçimde Hakkı Başman ile ekibini tercih etti.

27/02/2025 TARİHİNDE 47.olağan genel kurulunu gerçekleştiren Türkiye Nakliyeciler Derneğinde yeni yönetim kurulu seçildi.

Büyük bir katılım sağlanan seçimde üyeler bir kez daha güven tazeleyen ve tek liste ile oylanan seçimde Hakkı Başman ile ekibini tercih etti.

Eski yönetim kurulunda güncelleme yaparak camiamıza hizmet vermeye devam edeceklerini ileten başkan "Türkiye’yi biz taşıyoruz” sloganı ile lojistik te parsiyel taşımacılık başta olmak üzere geçmişi 85 yıla dayanan sektörlerinde başta aktarma merkezi hedefleri olduğunu bir kez daha vurgulayarak güçlü bir ekiple güven tazeleyerek yola devam edeceklerini ,Tüm Sektöre tecrübeleri ile destek olmaya ve kaldığımız yerden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz mesajını iletti.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Mercedes-Benz Türk’te Üst Düzey Atama
Platinum Rent, tüm kiralama ihtiyaçlarını tek adresten çözüyor
CDA Lojistik üst yönetimine transfer
Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü oldu
Mercedes-Benz Türk’ün bayi ve yetkili servis atağı tam gaz sürüyor