Tırsan’dan Güler Nakliyat’a 70 adet perdeli semi-treyler

Güler Nakliyat 70 perdeli hafif maksima plus semi-treylerleri Tırsan Adapazarı Fabrikası lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı.

Güler Nakliyat 70 perdeli hafif maksima plus semi-treylerleri Tırsan Adapazarı Fabrikası lokasyonunda düzenlenen törenle teslim aldı. Gerçekleştirilen teslimat törenine; Güler Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Güler, Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Güler, DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç, Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek ve Satış Şefi Akgün Nuhoğlu katıldı.

Tırsan Bizi Yanıltmadı

Naci Güler, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “Tırsan markasını tercih etmemizin öncelikli nedenleri treylerlerin sağlamlığı ve Tırsan markasına duymuş olduğumuz güvendir. Firma olarak, yakıt tasarrufu ve aracın performansı bizim için çok önemli. Tırsan, yakıt ve performans konusunda bizi daha önce yanıltmadı” dedi.

Güler, “Tırsan perdeli hafif maksima plus aracının 1000 kg daha hafif oluşu, boşken yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Bu sayede araç yüklü olarak seyir halindeyken de maksimum seviyede yük taşımamıza imkan vermektedir. Ayrıca, Tırsan araçlarının işletme giderlerimizi minimuma indirmesi de bizim için oldukça memnuniyet verici. Bunun yanı sıra DAF-TIRSAN’ın sahip olduğu geniş servis ağı ve uzman kadrosu ile vermiş oldukları çözüm odaklı servis hizmetleri de bizim için büyük avantaj” ifadesini kullandı.

Merkezi İstanbul olan Güler Nakliyat, Türkiye genelindeki 13 şubesi ile beyaz eşya, klima, temizlik ürünleri taşımacılığında hizmet sunmaktadır.

LOJİPORT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Tur Transit Lojistik, 45. yılını yeni MAN araç yatırımıyla taçlandırdı
Özmer Lojistik’ten 20. yıl yatırımı 60 Tırsan
Güler Nakliyat ve Lojistik’e 50 Adet Scania Super Çekici
Roma Express, operasyonlarını 3 Tırsan ile çeşitlendiriyor
İmperial Group Enerji'nin operasyon gücüne 10 MAN çekici eklendi