Tırsan’dan Emiroğlu’na 10 brandalı Maxima+

Tırsan, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat‘a 10 adet Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ teslim etti.

Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törene Tırsan, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat firmasının sahiplerinden Erdoğan Balcı ve DAF-TIRSAN Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı. Emiroğlu Uluslararası Nakliyat firmasının sahiplerinden Erdoğan Balcı gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Öncelikli tercih nedenimiz, Tırsan’a duymuş olduğumuz güven ve ürettikleri treylerlerin sağlamlığı ve kalitesidir. Öte yandan DAF-Tırsan’ın geniş servis ağı ile bize sunduğu hızlı ve çözüm odaklı hizmetler de bizim için önemli” dedi.

Emiroğlu, “Tırsan’ın şasi ve parçalarının paslanmaya karşı kataforez kaplı olması da araçlarımızın 2. el değerini yükseltiyor. Böylelikle alırken de satarken de kazanıyoruz” ifadesini kullandı.

Merkezi Kayseri olan Emiroğlu Uluslararası Nakliyat, Avrupa ve Asya ülkelerine mobilya, otomotiv parçaları, makine aksamı ve kimyasal madde taşımacılığı alanında hizmeti veriyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Temizsoy Turizm’e, 3 Mercedes-Benz Tourismo Otobüs Teslimatı
Aşkale Çimento lojistik gücüne 10 yeni nesil MAN TGS ekledi
Mertrucks, Scania Yetkili Satıcı Hizmetine Teslimatla Başladı
Semih Lojistik’e güvenli ve hızlı operasyonlar için 20 yeni Tırsan
Erka Erciyes Grubu, filosunu MAN araçlarıyla yeniledi