THY, Ruslara karşı 'ucuz bilet' kartını çekti

THY, Rusların milli havayolu şirketi Aeroflot’tan daha ucuza yolcu taşıyarak, yolcu sayısının düşmesinin önüne geçmeyi planlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Rusya ile Türkiye arasındaki gerginlik nedeniyle düşmeye başlayan Rusya seferleri için transit yolcu kartını çekti. THY, Rusların milli havayolu şirketi Aeroflot’tan daha ucuza yolcu taşıyarak, uzun dönemde yolcu sayısının düşmesinin önüne geçmeyi planlıyor. THY’nin günde 4 kez yapılan İstanbul- Moskova seferleri, bir süre önce 3’e inmişti.

AKTARMALI UÇUŞ

THY, Moskova’dan İstanbul aktarmalı uçan bir yolcuyu, Aeroflot’tan ucuza uçuruyor. Rusya seferlerinde yolcular ülkelerinden direkt seyahat etmek yerine THY ile İstanbul aktarmalı uçuyor. THY, Moskova’dan İstanbul aktarmalı Londra’ya uçan bir yolcuyu 11-14 Ocak baz alındığında gidiş dönüş 755 TL’ye Aeroflot ise bin 450 TL’ye taşıyor.

HABERTÜRK

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

Air Europa ile Günlük 40 Ton Kapasite ve 2 Günde ABD Teslimatı!
Pegasus'tan kampanya: KKTC uçuşları yüzde 50 indirimli
Çekya Hava Yolları ve Smartwings artık resmen Pegasus'un
Hava kargoda dev bir ortaklık doğuyor
THY, 150 Boeing 737 MAX için siparişini kesinleştirdi