SUN-KA, “Uzman TIRSAN ile yola devam” dedi

Tırsan; Çorum’un köklü firmalarından Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık’a 5 adet Tırsan Hafif Tenteli Perdeli treyler teslim etti.

Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Öztekin, Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık Tedarik Zinciri Müdürü İnanç Kızılyazı ve Tırsan Treyler Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katılım gösterdi.

Tırsan İle Operasyonlarımız Çok Daha Verimli

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Öztekin, “Firmamız, doğal ve doğa ile uyumlu malzemeler kullanarak "Karton Köşebent", "Dilimlenmiş Gri Karton" ve "Mukavva" üretimi yapmaktadır. Bilgi ve tecrübeye inanan Sun-Ka Kağıt dış kaynak kullanımına önem vermiş ve teknolojik gelişmeleri de takip ederek bir çok konuda işin uzmanları ile çalışmaya yönelmiştir. Bu noktada, işin uzmanı Tırsan ile çalışıyoruz” dedi.

Öztekin, Sun-Ka Sungurlu Kağıtçılık olarak müşteri odaklı yaklaşımımız ile sektörün ihtiyaçlarını ve müşteri beklentilerini her anlamda ürünlerimize ve hizmetlerimize yansıtarak başarımızı her daim devam ettirmektir. Profesyonel ekibimiz ile Çorum Sungurlu’da üretim yaparak yurt içinde ve yurt dışında birçok ülkeye hizmet vermekteyiz. Son alımını yapmış olduğumuz Tırsan Hafif Tenteli Perdeli treyler, hafifliği ve taşıma kapasitesi ile firmamıza her operasyonumuzda daha fazla yük taşıma avantajı sağlamaktadır. Bu sayede yakıt tasarrufunu artırırken, lastik aşınımını da azaltıyor. Ayrıca treylerin sağlamlığı ve paslanmaya karşı garantisi ile araçlarımızın ömrü uzun ve bakımı kolay oluyor. Filomuzda, şu anda 15 adet Tırsan aracı bulunmakta, uluslararası taşımacılıkta zorunlu olan Code XL yük güvenlik sertifikasına sahip olan Tırsan Hafif Tenteli Perdeli treylerler, yurtdışı operasyonlarımızı sorunsuz gerçekleştirmemizi sağlıyor. K-Fix Yük Güvenlik Sistemi sayesinde farklı yüklerin güvenle taşınabilmesi için kolay ve esnek yük emniyeti de sunuyor. Tırsan ile devam ettirdiğimiz başarılı iş birliğimizin daha uzun seneler devam edeceğine firma olarak inancımız tam” dedi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Ford Trucks’tan Mars Logistics’e 158 yeni F-Max teslimatı
Tırsan’dan Ares Logistics’e 185 tren yüklemeli treyler
YDS Group’un filo yenileme tercihi yine MAN oldu
Özlem Cizre Nuh’a 5 Adet Mercedes-Benz Travego ve Tourismo Teslimatı
Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne 105 adet Volkswagen Crafter teslimatı