Scania, Antalyalı çiftçilere de çözüm ortağı olacak

Farklı sektörlerin tercihi olmaya devam eden Scania, Antalyalı çiftçilere de çözüm ortağı oldu. Scania Antalya Yetkili Satıcısı Başaran, Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliğine 3 adet Scania teslimatı gerçekleştirdi.

Başaran tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreninde açıklamada bulunan Başaran Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Başaran, Antalya’nın sadece turizm bölgesi olarak değil narenciye ve yeraltı madenleri açısından da zengin bir şehir olduğunu belirterek “Scania olarak bölgedeki çiftçilerimize de çözüm ortağı olacağız. Bugün Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliğine 3 adet Scania R 450 teslim ediyoruz. Tanker üstyapılı bu araçlarımız ile çiftçilerimize mazot taşınacak. Artık çiftçilerimizin ihtiyaçları, daha verimli, çevreci ve düşük maliyetli araçlar ile karşılanacak” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Birliği, Antalya dışında ayrıca Burdur ve Isparta illerinde bulunan 87 kooperatife de destek veriyor. Antalya Bölge Birliği, bünyesinde bulunan benzin istasyonlarından çiftçi üyelerine uygun mazot temin ediyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Yarım Asırlık ALTUR, MAN ve NEOPLAN ile Filosunu Güçlendirdi
Altur Turizm filosuna 20 Tourismo 15 daha katıldı
Quadro Lojistik, İtalya hattında Renault Trucks ile ilerleyecek
Almark Logistics, filo yatırımında yine Tırsan’ı seçti
Schmitz Cargobull, 500. treyleri de Mars Logistics'e teslim etti