Rusya charter seferlerine Onur Air takviyesi

Rusya'da yerli charter şirketlerinin artan talebi karşılayamaması, yabancı havayolu şirketlerinin önünü açmaya başladı. Türk Onur Air de Rusya’dan ek uçuş alan şirket oldu.

Rusya'da yerli charter şirketlerinin artan talebi karşılayamaması, yabancı havayolu şirketlerinin önünü açmaya başladı. Son olarak önde gelen charter şirketlerinden VIM-Avia'nın iki hafta içinde 173 seferinin rötar yapması ve tepkilerin artması üzerine, iki yeni yabancı havayolu şirketine ek uçuş izni verildiği bildirildi.

Kommersant'ın haberine göre bu iki şirket Onur Air ile Bulgaristan Havayolları. Onur Air Antalya'ya, Bulgar Air ise Burgaz'a turist taşıyarak, VIM-Avia krizinden doğan boşluğu dolduracak. Rusya'da son dönemde charter seferlerinde yaşanan sorunlar, yabancı havayolu şirketlerinin farklı şehirlerden tarifeli seferlerini arttırmış durumda.

Kaynak: turizmajansi.com

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

AJet, filosuna 4 yeni Boeing 737-8 MAX daha ekledi
Havada tehlikeli kargo beyanı tamamen dijital oluyor
Avrupa Birliği Adalet Divanı, "havada kartel" cezalarını onadı
Havacılıkta 'DropShip' dönemi
THY, 100 Bin Çalışanının Fotoğrafıyla Giydirdiği 500. Uçağını Tanıttı