Pegasus’un Ercan – Londra seferinde yeni uygulama

Pegasus ile Ercan’dan Londra’ya uçan yolcular İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda uçaktan inerek tekrar güvenlik kontrolünden geçecek.

Pegasus Havayolları’nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ercan havalimanınan Londra Stansted’e uçan yolcularla ilgili yeni uygulama başlatacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, mevcut uygulamada Ercan’dan İngiltere’nin başkenti Londra Stansted havalimanına uçan yolcular, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda uçaktan inmeyerek aynı uçakla yoluna devam ediyordu.

Birleşik Krallık otoritelerinin Türkiye çıkışlı uçuşlara getirdiği yeni düzenleme nedeniyle 1 Haziran tarihinden itibaren Pegasus ile Ercan’dan Londra’ya uçan yolcular İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda uçaktan inerek tekrar güvenlik kontrolünden geçecek.

Yeni uygulama ile KKTC’den Londra’ya gidecek olan Pegasus yolcuları, direkt değil iki ayrı uçuşla bu şehire ulaşacak.

Londra Gazete

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

AJet, filosuna 4 yeni Boeing 737-8 MAX daha ekledi
Havada tehlikeli kargo beyanı tamamen dijital oluyor
Avrupa Birliği Adalet Divanı, "havada kartel" cezalarını onadı
Havacılıkta 'DropShip' dönemi
THY, 100 Bin Çalışanının Fotoğrafıyla Giydirdiği 500. Uçağını Tanıttı