Otopark yeri olmayana ruhsat yok

Otopark yeri ayrılmayan binalara yapı ruhsatı, otopark kullanıma hazır hale getirilmedikçe de yapı kullanma izni verilmeyecek.

Buna göre, belirlenen esaslara uygun otopark yeri ayrılmayan binalara yapı ruhsatı verilmeyecek. Otopark inşa edilip kullanıma hazır hale getirilmedikçe bunlar için yapı kullanma izni de verilmeyecek.

Araçların şehir merkezine yönlendirilmemesi amacıyla, şehrin merkezi alanları dışında çeperlerinde yer alan ana toplu taşıma istasyonu, durak ya da aktarma noktalarına idaresince belirlenecek yürüme mesafesi içerisinde park et-devam et otopark alanları tesis edilecek.

Büyükşehir belediyelerince yapılması zorunlu olan ulaşım ana planlarında park et-devam et otopark alanları gerekli detayları ile birlikte belirtilecek.

Dünya

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Almanya'dan AB'ye çağrı: İçten yanmalı motor yasağını gevşetin
Mercedes, Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Kutladı
Lufthansa Cargo ve CEVA Lojistik çevreci yakıt kullanımını akde bağladı
Deponuzu ihtiyacınız kadar doldurun, bu gece müthiş indirim geliyor
Amerika'da Bankacılık, Ödeme Altyapısı ve Finans Yönetimi