Otobüs, TIR'a arkadan çarptı: 3 ölü

Şanlıurfa’da yolcu otobüsünün buğday yüklü tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 41 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabaha karşı Gaziantep – Şanlıurfa otoyolunun 75'inci kilometresindeki Birecik ilçesine bağlı Günışığı kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı. Mehmet Cevat K.'nin kullandığı Özel Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü, Yunus A.'nın kullandığı buğday yüklü tıra arkadan çarptı.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar ise ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Birecik ve Şanlıurfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı.

Kazanın yaşandığı yerde güvenlik önlemi alan jandarma ve polis ekipleri, inceleme yaptı. Cesetler olay yerine giden savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Olay yerine giden sağlık ekipleri, Özgür Akbulut, Barış Akbulut ve Reşat Atlıntak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karayolu Haberleri

DKV'den ticari filolara vade kolaylığı ve HGS'de KDV avantajı
Psikoteknik Belgesi Olmayan Sürücü Çalıştıran İşverenlere Ağır Yaptırım
Suudi Arabistan, Türk kamyonlarının BAE’ye geçişini engelliyor
Gürbulak’ta giriş-çıkış işlemleri sürüyor
Takografı ihlal edenin SRC’si iptal edilecek