OMSAN Lojistik'te atama

Oğuzhan AYGÜN, OMSAN Lojistik Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Direktörü Olarak Atandı

OMSAN Lojistik'te atama

“OMSAN, satınalma ve tedarikçi geliştirme süreçlerini küresel Türk lojistik şirketi olma vizyonu doğrultusunda direktörlük çatısı altında yeniden yapılandırdı. OMSAN Lojistik Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Direktörlüğü’ne Oğuzhan AYGÜN atandı.”

oguzhan-aygun.jpgYeni görevine atanan Oğuzhan AYGÜN, profesyonel hayatına 1986 yılında başladı. 2001 yılından bu yana ise lojistik sektöründe önemli görevlerde bulunan AYGÜN, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.   

OMSAN’ın, Türkiye’nin en büyük tedarikçi ekosistemlerinden birini yönettiğini belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman KÜÇÜKERTAN sürdürülebilir rekabet avantajına sahip olmak için satınalma ve tedarikçi geliştirme süreçlerinde yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade etti. Şirketin dinamik yapısını korumak için lojistik sektörünün içinden veya dışından nitelikli yöneticileri bünyelerine kattıklarını söyleyen KÜÇÜKERTAN, yeni görevine atanan Oğuzhan AYGÜN’e başarılar diledi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Münih Transport Logistics 2025 rekorlarla kapandı
"CMR sigortası Lutz ile başladı"
Arkas Lojistik, Münih’te “ YEŞİL“ çözümlerini tanıttı
“En güçlü kasımız otomotivde, dünya çapında işler yapıyoruz”
“Boltas, yatırımcısı Türk olan bir Alman markasıdır”