OMSAN Lojistik, 500 milyon liralık yatırımla filosunu yeniliyor

OMSAN Lojistik, yeni kazandığı ihaleler doğrultusunda yaklaşık 500 milyon TL tutarında altyapı ve filo yatırımı gerçekleştirdi. Yatırım kapsamında filoya eklenen 78 yeni çekici ile şirketin operasyonel gücü ve hizmet esnekliği bir üst seviyeye taşındı.

OMSAN Lojistik, 500 milyon TL'lik stratejik bir hamle ile filosunu modernize ederek operasyonel kapasitesini ve hizmet kalitesini artırdığını duyurdu. Şirket, bu yatırım kapsamında enerji ve gaz dağıtımı gibi kritik operasyonlarda kullanılmak üzere 78 adet Renault Trucks yeni çekiciyi öz mal filosuna dahil etti.

Taşımacılık filosuna 500 milyon liralık stratejik takviye yapıldı

OMSAN Lojistik, büyüme vizyonu doğrultusunda öz mal araç filosunu kapsamlı şekilde yenileyerek yaklaşık 500 milyon TL'lik bir yatırım bütçesi ayırdı. Bu yatırım sayesinde 78 adet yeni çekici filoya katılarak şirketin operasyonel kapasitesi önemli ölçüde güçlendirildi.

Bu hamle, sadece bir kapasite artışı değil; güvenlik, sürdürülebilirlik ve operasyonel mükemmeliyet alanlarında da şirketin standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Ergun Arıburnu, bu yatırımların OYAK'ın uzun vadeli vizyonu ve OMSAN'ın 48 yıllık birikimiyle hayata geçirildiğini belirtti.

Küresel hedefler doğrultusunda operasyonel mükemmeliyet önceleniyor

Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Arıburnu, OMSAN kültüründe işin "önce ülke ve üyeler için yapıldığını" ve kazancın bu hizmetin doğal bir sonucu olduğunu ifade etti. Dünya çapındaki enerji firmalarına sunulan hizmet kalitesinin Türkiye'nin itibarı açısından kritik önemde olduğunu vurgulayan Arıburnu, bu hizmetleri yakın gelecekte tüm dünyaya yaymayı hedeflediklerini kaydetti.

Şirket, enerji başta olmak üzere stratejik sektörlerde yüksek katma değerli ve küresel ölçekte rekabetçi lojistik çözümler sunma kararlılığını sürdürüyor. Bu kapsamda atılan adımlar, uzun vadede yüksek değer kazanma potansiyeli barındıran stratejik alanlara yönelme sürecinin somut bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

KAYNAK: GDH DİGİTAL

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

İzmir'in önde gelen lojistik firmasında ortaklar yolları ayırdı
Asset GLI GmbH, Almanya'da "En Başarılı Türk Şirketi" seçildi
Yabancı TIR’lar ülkemize niye boş girip dolu çıkıyor?
Bulgaristan-Türkiye arasına yeni bir sınır kapısı geliyor
Karekara Lojistik, yatırımlarına Tırsan ile devam etti