Netlog’un Netkargo’su her gün 3 bin eve ulaşıyor

Netlog Lojistik, henüz test aşamasında olan yeni bir teslimat şeklini deniyor. Turkiye de e-ticaretin teslimatlarda yaşadığı darboğazı aşmayı planlayan kuruluş, ”kısa bir süre sonra kapıyı açtığınızda Netkargo elemanımızı göreceğiniz günler yakın” diyor.

Netlog Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökalp Çak, sosyal medyadan duyurduğu mesajında firmalarındaki yeniliği şu sözlerle aktardı:

“Netkargo markamızla ev teslimatlarına başladık. Şu anda test aşamasında kontrollü bir şekilde sadece İstanbul’da günde 3000-4000 teslimat yapmaya başladık. 2020 ve 2021 senesinde ev teslimatı yapan Netkargo markamıza 100m USD sorter ve araç yatırımı yaparak Turkiye de e-ticaretin teslimatlarda yaşadığı darboğazı açacağız. Dağıtım yazılımımız şu anda test kullanımında ve son rütuşlarıda yapılıyor. Çok yakında reklamlarımızı televizyonlarda görmeye başlayacak ve kapıyı açtığınızda Netkargo elemanımızı karşınızda göreceksiniz.”

Selçuk ONUR - LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Lojistik Haberleri

Eyüp Lojistik, Avrupa-Orta Doğu hattında aylık 500 sefere ulaştı
Hareket, Umman’daki Dev Rüzgar Enerjisi Operasyonunu Tamamladı
“Otelini sattı, zorda” iddiasına Çobantur’dan yanıt
Japon lojistik şirketi sürücülere coin ile ödeme yapacak
Ticaret Bakanlığı’ndan lojistik sektörüne doping destekleri