Netlog, iştiraki Alman Bleckmann’ı satmayı değerlendiriyor

Türk lojistik grubu Netlog Logistic Group, iştiraki Bleckmann’ın satışını değerlendirdiği bildirildi.

Kaynaklara göre Netlog Logistic, satış için Morgan Stanley ile çalışırken, 1862’de Hollanda merkezli kurulan Bleckmann’ın satışından yaklaşık 500 milyon dolar değerleme hedefleniyor.

Ayrıca kaynaklar, satış müzakerelerinin erken aşamada olduğunu ve müzakerelerin satışın tamamlanmasıyla sonuçlanmayabileceğini belirtiyor.

Moda sektörü için yük taşımacılığı, depolama ve dağıtım hizmeti veren Bleckmann’ın müşterileri karasında Karl Lagerfeld, Ganni, Gymshark ve Superdry gibi markalar var.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Dağıtım başına kurye sistemi Trendyol'a avantaj oldu
OMSAN Lojistik, 500 milyon liralık yatırımla filosunu yeniliyor
İzmir'in önde gelen lojistik firmasında ortaklar yolları ayırdı
Asset GLI GmbH, Almanya'da "En Başarılı Türk Şirketi" seçildi
Yabancı TIR’lar ülkemize niye boş girip dolu çıkıyor?