MSC Grubu çalışanları destek için koştu

12 ülkede aynı anda, 120.000’i aşkın kişinin katılım gösterdiği koşunun amacı omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak.

Wings For Life Vakfı’nın düzenlediği, dünyanın en büyük yardım koşularından biri olarak değerlendirilen Wings For Life Dünya Koşusu 5 Mayıs Pazar günü koşuldu. 12 ülkede aynı anda, 120.000’i aşkın kişinin katılım gösterdiği koşunun amacı omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak.

Organizasyonun Türkiye ayağı İzmir’de yaklaşık 8.500 amatör ve profesyonel sporcunun katılımıyla düzenlendi. MSC Grubu’ndan 60’tan fazla çalışan, hayatlarını tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kişilere umut olabilmek ve farkındalık yaratmak için koşuda yer aldı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Almanya'dan AB'ye çağrı: İçten yanmalı motor yasağını gevşetin
Mercedes, Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Kutladı
Lufthansa Cargo ve CEVA Lojistik çevreci yakıt kullanımını akde bağladı
Deponuzu ihtiyacınız kadar doldurun, bu gece müthiş indirim geliyor
Amerika'da Bankacılık, Ödeme Altyapısı ve Finans Yönetimi