MSC Grubu çalışanları “destek” için koştu

Wings For Life Dünya Koşusu 6 Mayıs Pazar günü koşuldu.MSC Grubu’ndan 40’tan fazla çalışan, hayatlarını tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kişilere umut olabilmek ve farkındalık yaratmak için koşuda yer aldı.

Wings For Life Vakfı’nın düzenlediği, dünyanın en büyük yardım koşularından biri olarak değerlendirilen Wings For Life Dünya Koşusu 6 Mayıs Pazar günü koşuldu. 12 ülkede 100.000’i aşkın kişinin katılım gösterdiği koşunun amacı omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak.

Organizasyonun Türkiye ayağı İzmir’de yaklaşık 8.000 amatör ve profesyonel sporcunun katılımıyla düzenlendi. MSC Grubu’ndan 40’tan fazla çalışan, hayatlarını tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kişilere umut olabilmek ve farkındalık yaratmak için koşuda yer aldı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Motorin zammı tam gaz: 80 TL sınırı kapıda
Basra Körfezi'nde 35 bin kişi gemilerde mahsur
İsrail füzesi, Türk TIR şoförünü öldürdü
OMSAN’da Her iki Beyaz Yakalıdan Biri Kadın
Mercedes-Benz Türk’ten İlham Veren Kampanya: “İşin Cinsiyeti Yok”