Motorin 17 kuruş daha indi

Motorinin litre fiyatında dün gece yarısından geçerli olmak üzere 17 kuruş daha indirime gidildi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 5,95 liradan satılan motorinin litre fiyatı 5,78 lira oldu. Motorinin litresi İstanbul'da 5,90 liradan 5,73 liraya, İzmir'de 5,99 liradan 5,82 liraya indi.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Motorin zammı tam gaz: 80 TL sınırı kapıda
Basra Körfezi'nde 35 bin kişi gemilerde mahsur
İsrail füzesi, Türk TIR şoförünü öldürdü
OMSAN’da Her iki Beyaz Yakalıdan Biri Kadın
Mercedes-Benz Türk’ten İlham Veren Kampanya: “İşin Cinsiyeti Yok”