MNG'nin kargo uçağı geri döndü

MNG Airlines’a ait Airbus A300-600F tipi kargo uçağı, bu sabah gerçekleştireceği İstanbul Atatürk – Kiev seferinde teknik arıza nedeniyle Marmara Denizi üzerinden geri döndü.

MNG Airlines’a ait Airbus A300-600F tipi kargo uçağı, bu sabah gerçekleştireceği İstanbul Atatürk – Kiev seferinde teknik arıza nedeniyle Marmara Denizi üzerinden geri döndü.

TK6391 sefer sayısı ile THY adına gerçekleştirilen uçuşta, kargo uçağı havalandıktan kısa süre sonra Marmara Denizi üzerinde turlamaya başladı.

Yakıt azaltan pilotlar, Atatürk Havalimanı’na emniyetle indi. Uçak bakıma alındı. MNG Airlines’a ait TK6391 İstanbul(IST)-Kiev(KBP) seferini yapmakta olan TC-MCG tescilli A300F tipi uçak, kalkıştan kısa süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle, Marmara Ereğlisi açıklarında bir süre tur atarak yakıt harcaması yaptıktan sonra İstanbul’a geri indi. (Hava Sosyal Medya)

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

FedEx, Türkiye üzerinden haftada 5 yeni uçuş başlattı
Riyadh Air, Hava Kargo Sektörüne Girdi
Sabiha Gökçen Havalimanı stratejik bir başarıya imza attı
Çin'in insansız kargo uçağı 1.800 km uçtu
Corendon Airlines ve sonnenklar.TV güçlerini birleştirdi