Metsan Taşımacılık’ın konkordato talebi reddedildi

Kocaeli'nin önde gelen firmalarından Metsan Taşımacılık, ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato başvurusunda bulunmuştu. Ancak, Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin konkordato talebini geri çevirdi.

Mahkeme, 2024/321 esas sayılı konkordato dosyasına ilişkin kararını 21 Şubat 2025 tarihinde açıkladı. Karara göre, Metsan Taşımacılık ve Mehmet Bozkurt'un başvurusu feragat nedeniyle reddedildi.

KOMİSERLERİN GÖREVLERİ SONA ERDİ

Ayrıca, mahkeme tarafından daha önce alınan geçici mühlet kararı ile ilgili tüm tedbirler ve komiser heyetinin görevleri de sonlandırıldı.

Metsan Taşımacılık, Körfez Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne kayıtlı bir şirket olup, söz konusu karar sonrası konkordato süreci de sonlanmış oldu.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Mercedes-Benz Türk’te Üst Düzey Atama
Platinum Rent, tüm kiralama ihtiyaçlarını tek adresten çözüyor
CDA Lojistik üst yönetimine transfer
Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü oldu
Mercedes-Benz Türk’ün bayi ve yetkili servis atağı tam gaz sürüyor