Mercedes'ten kamyon ve otobüste nisan ayı fırsatları

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kamyon ve otobüs ticari araç ürün grupları için hazırladığı Nisan ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Araç + kasko kampanyası (TL)

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2018 Model yılı Euro 6 Çekici ve Euro 6 6x4/8x4 inşaat kamyonu modelleri için Nisan ayında geçerli olacak araç ve kaskoyu kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde kurumsal müşteriler; 250.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve %1,23 faiz oranı; şahıs firmaları için ise 250.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade ve %1,34 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

Araç + kasko kampanyası (Euro)

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2018 Model yılı Euro 6 Çekici ve Euro 6 6x4/8x4 İnşaat kamyon modelleri için Nisan ayında geçerli olacak; araç ve kaskoyu kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde kurumsal müşteriler; 70.000 € kredi tutarı, 24 ay vade, % 0 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

Mercedes-Benz Otobüs Kampanyası

Mercedes-Benz Otobüslerde “Yıldızını Seç” Kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Nisan ayında Tourismo otobüsler için kaçırılmayacak bir kampanya sunuyor. Müşteriler; 550.000 TL kredi tutarı için, 36 ay vade, %0 sabit faiz oranı ile 15.278 TL aylık ödemelerle hayallerinin yıldızına sahip olabilir.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

LİKİTDER’in Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi
Ford Otosan Ekosistemdeki Liderliğini Sürdürüyor
Scania, kurduğu laboratuvarda geleceğin teknisyenlerini yetiştirecek
Olof Persson, Iveco Group’un yeni CEO’su olacak
Otomotiv ana sanayinin ilk Türk kadın CEO'su TEMSA'da göreve geliyor