Mercedes’ten 5 firmaya 22 otobüs teslimatı

Mercedes-Benz Türk , 06.11.2017 – 07.12.2017 tarihleri arasında 5 farklı firmaya 22 otobüs satışı gerçekleştirdi. İşte o firmalar ve filolarına kattıkları otobüsler…

06.11.2017

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Ahmet Yılmaz’a teslim edildi. Yılmaz, teslimat esnasında Mercedes-Benz’in yıllardır değişmeyen kalitesine ve güvenilirliğine vurgu yaptı ve Mercedes-Benz Conecto kullanmanın verdiği ayrıcalık hissinden ve sağladığı avantajlardan bahsetti. 

16.11.2017

Mercedes-Benz Türk tarafından Düzce Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen 8 adet Mercedes-Benz Conecto, belediye temsilcilerine teslim edildi. Teslimat sırasında Mercedes-Benz markasının güven veren kalitesinden söz eden temsilciler, Conecto’nun eşsiz tasarımı ve düşük yakıt sarfiyatı böylesine büyük bir anlaşmanın yapılmasında rol oynayan öncü faktörler arasında gösterdi. 

04.12.2017

Kamil Koç’un Mercedes-Benz yatırımları sürüyor

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Gaziantep ve Koluman İstanbul tarafından Kamil Koç’a satışı gerçekleştirilen 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 (1 adet Koluman Gaziantep, 4 adet Koluman İstanbul) şirket yetkililerine teslim edildi. Filosuna Mercedes-Benz otobüsleri katmayı sürdüren Kamil Koç yetkilileri, Mercedes-Benz’in kalitesine güvendiklerini ve yolcularına her daim güvenli ve konforlu bir yolculuk sağlamak istedikleri için Mercedes-Benz’i tercih ettiklerini dile getirdiler.

06.12.2017

Tourismo 16 RHD 2+1 teslimatları tam gaz devam ediyor

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Bursa Motorlu Araçlar tarafından Isparta Petrol’e satışı gerçekleştirilen 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1, şirket temsilcilerine teslim edildi. Yatırımlarını Mercedes-Benz ile sürdüren Isparta Petrol, filosuna eklediği 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 ile markaya duyduğu güveni bir kez daha gösterdi. Şirket yetkilileri teslimat esnasında Mercedes-Benz otobüslerinin yolculara verdiği konfor ve yarattığı kalite farkını vurguladı.

07.12.2017

Tekirdağ Belediyesi’nin tercihi Intouro

Mercedes-Benz Türk tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne satışı gerçekleştirilen 3 adet Mercedes-Benz Intouro, yetkililere teslim edildi. Teslimat sırasında yetkililer, Mercedes-Benz ile çalışacak olmaktan duydukları gururu dile getirdi. Tercih sebepleri arasında Mercedes-Benz araçların sunduğu düşük yakıt maliyetleri ve yüksek performans özelliklerinin olduğunu vurguladılar.  

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

MAN, toplu teslimatlarına Mersin ile devam etti
Ares Logistics filosuna 50 Iveco S-Way çekici daha katılıyor
Gruppo Smet, filosunu 100 yeni HVO motorlu IVECO S-WAY ile yeniliyor
Karsan, Romanya'ya 25 e-ATA satışı için imzaları attı
Bursa Ağır Vasıta, Hicri Ercili'ye 25 adet DAF satışı yaptı