Lojistik şirketi sahibi baba-oğul yan yana defnedildi

Korona virüs, Hatay'ın Payas ilçesinde faaliyet gösteren bir lojistik kuruluşuna iki acı birden yaşattı. Virüse yenik düşen baba Zekeriya Yıldırım’ın ardından bir gün sonra da oğlu Cihangir Yıldırım toprağa verildi.

Yıldırımlar Lojistik, koronavirüs illetiyle boğuşuyor. Edinilen bilgiye göre, lojistik firması sahibi Cihangir Yıldırım (52) ve babası Zekeriya Yıldırım (74) rahatsızlandı. Yapılan Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından Cihangir Yıldırım ve Zekeriya Yıldırım hastanede tedaviye alındı. Baba Zekeriya Yıldırım önceki gün hayatını kaybederken dün de oğlu Cihangir Yıldırım koronadan hayatını kaybetti.

Zekeriya Yıldırım'ın cenazesi Payas Asri Mezarlığında toprağa verildi. Oğlu Cihangir Yıldırım'ın cenazesi de babasının yanına defnedildi.

Öte yandan, Yıldırımlar Lojistik’te başka korona pozitif vakalarının olduğu da öne sürülüyor. Yıldırımlar Lojistik ailesine baş sağlığı ve sabır temenni ediyor, diğer vakaların da bir an önce sağlıklarına kavuşmasını  diliyoruz.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı'na Globalden 4 Ödül Birden Geldi
Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı, 5. kez yeniden yollarda
Ekol Lojistik, projesiyle 9 milyon can dostuna ulaştı
Mercedes-Benz Türk, depremzedeler için kalıcı eserlere yenisini ekliyor
Bugün mazotu aldınız aldınız yarın zammın büyüğü geliyor