Kordsa'dan ABD'de iki satın alma

Kordsa CEO'su Ali Çalışkan, ABD'de iki satın alma işlemini tamamladıklarını söyledi.

Kordsa CEO'su Ali Çalışkan; "ABD'de toplam yaklaşık 100 milyon dolara satın aldığımız Fabric Development Inc ve Textile Product Inc'in toplam cirosu 80 milyon dolar; iki şirketin yılın ikinci yarısında bilançomuza 40 milyon dolar katkısını göreceğiz" dedi.

Kompozit alanında organik ve inorganik büyüme hedefiyle yürüdüklerini belirten Çalışkan, inorganik büyüme konusunda da çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Çalışkan; "Hem ana iş kolu hem yeni iş alanlarında büyüme stratejisi ile devam edeceğiz. Otomotiv ve havacılığın yanı sıra denizcilik ve raylı sistemlere yönelik de büyüme hedefimiz var" dedi.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı'na “En İyi Roadshow” Ödülü
Fatih Şener, DEİK Lojistik İş Konseyi Başkanı seçildi
Volvo Trucks, Türkiye’de Tüm Zamanların En Yüksek Pazar Payına Ulaştı
Raben, Türkiye'deki ikinci ofisini Bursa'da açtı
Ecovadis'ten Alışan'a gümüş madalya