Kendisini kamyonuna asarak intihar etti

Türkiye'de yoksulluk, geçim sıkıntısı gibi sebeplerle intiharlar yaşanmaya devam ediyor. Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki M.Ç, maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı’da intihar etti.

Bir yoksulluk intiharı da Konya’da yaşandı.

CHP'li Erdal Aksünger, Konya'da bir kamyon şöförünün 'geçim sıkıntısı' nedeniyle kendini kamyonuna asarak intihar ettiğini; olay yeri fotoğrafını da paylaşarak duyurdu.

Aksünger'in kişisel twitter hesabından AKP'yi de eleştirerek yaptığı paylaşım şöyle;

"Konya'da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken "şov yapmayın" diyebilen AKP'li var. Utanın. Yazık gerçekten"

Aslen Kadıhanlı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki M.Ç.’nin borçları nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi.

AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen'den geçen hafta 'çocuklarım aç’ diyerek valilik önünde kendini yakan, sonrasında da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yurttaş için ‘vicdansızlık’ dedirten bir yorum gelmiş; Gökçen intiharları 'ucuz siyasi manevra' olarak nitelemişti.

 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Almanya'dan AB'ye çağrı: İçten yanmalı motor yasağını gevşetin
Mercedes, Dünya Şoförler Günü’nü Şoförlerle Kutladı
Lufthansa Cargo ve CEVA Lojistik çevreci yakıt kullanımını akde bağladı
Deponuzu ihtiyacınız kadar doldurun, bu gece müthiş indirim geliyor
Amerika'da Bankacılık, Ödeme Altyapısı ve Finans Yönetimi