Kargo, antrepo ve geçici depolama mahalli kiraya verilecek

Ankara Esenboğa Havalimanı, kargo, antrepo ve geçici depolama mahalli kiraya verileceğini duyurdu. İhale, 9 Temmuz'da 'açık ihale usulü' olacağı bildirildi.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İstekliler 09/07/2021 günü saat 14:00’e kadar İhale Şartnamesinde belirtilen belgeleri tamamlayıp Ankara Esenboğa Havalimanı Evrak Birimine vereceklerdir. Belirtilen tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ve posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ…

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Amazon, otonom teslimat robotları geliştiren Rivr'ı satın aldı
Türk lojistikçi, alternatif rotalar yaratıyor
Nakliyeciler “taşımak mı; yatmak mı daha karlı”yı tartışıyor
Savaş, Türkiye üzerinden transit taşımaya doping oldu
Arifiye Reysaş deposunda yangın