İzmirli kamyoncular "Ali Topal" dedi

İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda başkanlığa Ali Topal seçildi. Eski başkan Yıldırım Kaya ile aynı yönetimde bulunan Ali Topal, yeni dönemde oda başkanlığı görevini üstlenecek.

641 oy alarak başkanlığa seçilen Topal'a karşı genel kurulda rakip olan diğer aday Ali Avcı ise sadece 52 oy alabildi.

Yaklaşık 15 yıl önce beraber yola çıktıkları ekibi bozmadıklarını belirten yeni Başkan Ali Topal, "Bu süreçte üyelerimize önemli hizmetler verdik.

Kefalet kooperatifimiz üyelerimize önemli finansal destekler sağlayacak. Ancak görevler ve hedefler büyüyünce doğal olarak omuzlardaki yük de artıyor. Yeni dönemde bu nedenle görev dağılımında değişiklik yaptık. Yıldırım Kaya henüz emekleme dönemindeki kooperatifimizi geliştirip yüceltecek, ben de oda başkanlığı görevini üstleneceğim. Bugüne kadar yaptığımız hizmetler ortada.

Yeni dönemde de içimizdeki takım ruhunu yaşatarak, üyelerimizin desteği ile hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız" diye konuştu.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Lojistik Haberleri

Malatya Atılım Nakliyat da iflas kervanına katıldı
"Yeni İpek Yolu’nun kazananları yapay zekâyı yönetenler olacak"
Alp Özler Grup, Hizmet Ağını Gümrük Müşavirliği ile Güçlendirdi
Siz Pegasus ile tatile çıkın; arabanız Omsan ile yanınıza gelsin
İZFAŞ, Türk lojistik sektörünü İngiltere’ye taşıyor