IVECO'nun elektrikli otobüsleri Sevilla halkını taşıyacak

Sevilla'nın Belediye Ulaşım Şirketi olan TUSSAM, Endülüs başkentinin sakinlerine yaşam kalitelerinde bir iyileşme sunma taahhüdüyle filosunu IVECO BUS'ın %100 elektrikli araçlarıyla yenilemeyi seçti.

IVECO'nun elektrikli otobüsleri Sevilla halkını taşıyacak

IVECO BUS, İspanya'daki ilk E-WAY elektrikli otobüslerini teslim etti. Yeni otobüsler Sevilla'nın Şehir İçi Ulaşım (TUSSAM) filosunun daha sürdürülebilir olmasına katkı sağlayacak. E Bus’lar Sevilla sokaklarında hava kirliliğini önleyecek ve sessiz çalışacaklar. Otobusler çevreyi koruyacak ve Endülüs'ün başkentindeki hava kalitesini artıracaklar.
IVECO BUS Satış ve Ürün Müdürü Stéphane Espinasse konuya ilişkin şöyle konuştu: "İspanya'daki E-WAY otobüslerinin ilk teslimatından ve İspanya’nın Başkenti’nde E Way elektrikli otobüslerimizle Sevilla sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz."

Yüksek Performans, Sıfır Emisyon
E-WAY serisi, pürüzsüz, sessiz, titreşimsiz sürüş ve hızlanmayla hem sürücüler hem yolcular için son derece konforlu bir deneyim sunuyor. Bu seri, IVECO BUS'un alternatif enerjilerde ve mobilitede 20 yılı aşkın deneyimiyle tasarlandı.
E-Way, CCS2 Combo soketi sayesinde depoda dört saatten daha kısa sürede şarj olabiliyor ve günlük çalışma görevini yerine getiriyor. E-WAY serisinde bulunan yeni IVECO ON telematik hizmetleri, toplu taşıma araçlarının ve operatörlerin Toplam Sahip Olma Maliyeti, kullanılabilirlik yönetimi, emniyet ve güvenlik açısından gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlandı.
Geniş IVECO ON Filo Yönetimi araç içi hizmet yelpazesi, elektrikli otobüslerin çekiş gücü ve akülerinin durumuna kadar kapsamlı bir hizmet sunuyor.
Bu yüksek performans özelliklerinin yanı sıra, 484 otobüsten oluşan TUSSAM filosuna katılan beş gece şarjlı 12 metrelik elektrikli otobüs, kör noktaları azaltarak sürüş konforunu arttırıyor ve geleneksel dış aynaların yerini alan bir kamera dikiz sistemiyle fark yaratıyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yolcu Taşımacılığı Haberleri

31 ülkeye 40 dolara uçak bileti fırsatı: 48 bin koltuk satışta
THY, deprem sonrası İstanbul çıkışlı fiyatı 1750 liraya çıkardı
Personel servis araçlarında yaş sınırı 19'dan 21'e çıkarıldı
Kâmil Koç Diyarbakır’da artık daha güçlü
Özel Halk Otobüsleri'nden ultimatom: Çözüm üretilmezse sistem çöker