İlk İslami havayolu şirketi kapandı

Malezya Rayani Havayolları'nın uçuşları durduruldu. Ekonomik kriz yaşayan ve uçuşların bakımı konusunda aksaklıklar yaşayan şirket, Malezya Havacılık Otoritesi'nin sınavından geçemedi.

Malezya'nın ilk İslami havayolu şirketi Rayani Havayolları uçuşları, ülkenin havacılık otoritesi tarafından durduruldu. Kabinde alkol servisi yapmayan ve helal yemekler servis eden şirket seferlerine geçtiğimiz yıl sonunda başlamıştı. 

Rayani Havayollarının uçuşlarının bakım konusunda eksiklikleri olduğu ve yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle personeline maaş veremediği için durdurulduğunu belirten Malezya Havacılık Otoritesi, bu konuda kuralların tüm şirketler için geçerli olduğuna dikkat çekti. Şirketin pilotları geçen yıl ay maaş alamamaları nedeniyle greve çıkmıştı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

Europen Cargo resmen iflas etti: Jet yakıtı krizi büyüyor
IATA raporu: Yakıt maliyetleri artıyor, havayolu kârları azalıyor
Sabiha Gökçen'de tüm zamanların uçuş rekoru
HGBS Tüm Havalimanlarında Devreye Alındı
Sabiha Gökçen Havalimanı üst yönetiminde stratejik yapılanma