İki TIR arasında kalan sürücünün feci ölümü

Manisa'da TIR'dan eşya almak isteyen sürücü bindiği TIR kaymaya başlayınca inip kaçmak isterken başka bir TIR arasında kalarak hayatını kaybetti.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, 2 TIR'ın arasında sıkışan sürücü hayatını kaybetti.

Murat Taşdemir, Keçiliköy Mahallesi'ndeki Manisa Kamyoncular ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi garajındaki TIR'dan eşya almak için araca bindi. Bu sırada TIR, el freninin devreden çıkması sonucu kaymaya başladı.

ARAÇTAN İNERKEN 2 TIR'IN ARASINDA KALDI

Taşdemir, TIR'dan inmeye çalıştığı sırada aracı ve park halinde olan TIR'ın arasında sıkıştı. Garaj görevlilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Murat Taşdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Taşdemir'in cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karayolu Haberleri

Yabancı plakalı araçların otoyol tahsilatları artık gümrüklerde yapılacak
Yaş sınırı kararı: A B C D E Sınıfı Ehliyet Olanlar Dikkat!
Sarp Sınır Kapısı’nda TIR Kuyruğu Çilesi
Türkiye-İran arasına yeni bir sınır kapısı daha geliyor
Plakalarını kapatarak kantara girmeyen tırlara binlerce lira ceza