İGA'dan su baskını açıklaması

İGA, şiddetli yağıştan şirketin ana yerleşkesindeki otoparkın etkilendiğini ancak buranın İstanbul Havalimanı'nın terminal binası ve apron bölgesiyle ilgisinin olmadığını, İstanbul Havalimanı'ndaki seferlerin aksamadan devam ettiğini bildirdi.

İGA'dan su baskını açıklaması

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'den (İstanbul Havalimanı) yapılan açıklamada, şiddetli yağışın Arnavutköy ilçesinde bulunan Akpınar ile İGA ana yerleşkesindeki otopark alanını olumsuz etkilediği bildirildi.

Açıklamada, kentte en fazla yağışın Arnavutköy'e düştüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul'da en fazla yağışın (24 saatte toplam 80,6 mm) düştüğü bölgemizde, yağıştan dolayı Akpınar ve İGA ana yerleşkemizin sadece otopark alanları olumsuz etkilenmiştir. Su baskını sonrasında İSKİ ve İGA yetkilileri tahliye işlemlerini ivedilikle başlatmış ve şu saat itibarıyla tamamlanmıştır. İşçilerin yatakhanelerinde ise herhangi bir su baskını gerçekleşmemiştir.

Akpınar yerleşkemiz, İstanbul Havalimanı'na 9 kilometre, İGA ana yerleşkeye ise 6 kilometre mesafede bulunmaktadır. Su baskınının yaşandığı bölge ile İstanbul Havalimanı'nın terminal binası ve apron bölgesinin herhangi bir ilişkisi yoktur. İstanbul Havalimanı'ndaki seferler aksamadan başarılı bir şekilde gerçekleşmektedir"

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Havayolu Haberleri

Türk Hava Yolları, Halep Uçuşlarını Yeniden Başlattı
Air India, fazla kilolu 57 mürettebatı uçuş görevinden aldı
İstanbul Sabiha Gökçen’de 7 rekor birden kırıldı
İGA İstanbul Havalimanı, dünyanın en iyisi seçildi
SunExpress ve Eurowings'ten Ortak Uçuş Anlaşması