Hilal Trans Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, yeni araçlarını Renault Trucks Başkanı Bruno Blin, Renault Trucks International Kıdemli Başkan Yardımcısı Antoine Duclaux ve Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine’in katıldığı özel bir törenle teslim aldı.
1992 yılında kurulan ve %100 Türk sermayeli lider lojistik şirketi arasında yer alan Hilal Trans, uluslararası karayolu taşımacılığında 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor. Başta Orta Avrupa, Balkanlar ve Baltıklar olmak üzere geniş bir coğrafyada güçlü bir taşımacılık ağına sahip olan Hilal Trans, otomotiv ağırlıklı olmak üzere tekstil ve gıda gibi Türkiye’nin ihraç ürünlerinin Avrupa’ya lojistiğini sağlıyor. Slovakya, Macaristan ve Polonya’daki merkez ve depo yatırımları ile Avrupa’daki operasyonel gücünü artıran Hilal Trans, yeni Renault Trucks T480 çekicilerini de bu hatlar üzerinde kullanacak.
Hilal Trans Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras; “Renault Trucks ile uzun yıllara dayanan iş birliğimizi bu yılki yatırımımız ile canlandırdık.”
Hilal Trans, Renault Trucks ile çok uzun yıllara dayanan iş birliğini sürdürüyor. Teslim edilen yeni çekicilerle birlikte Hilal Trans grup şirketleri filosundaki Renault Trucks araç sayısı, 200’e ulaşıyor. Yeni alımla ilgili bilgi veren Şerafettin Aras; “1998’den bu yana Renault Trucks ile ilişkilerimiz devam ediyor. Çeşitli modellerden yaptığımız alımların yanında T 520 model araçları ülkemizde ilk kullanan firma olmuştuk. Bu yeni araç alımımızda yine Renault Trucks araçları tercih sebeplerimizin başında yakıt tüketim oranındaki avantaj geliyor. Ayrıca ikinci el piyasasındaki güçlü değeri bizim için belirleyici faktörlerden oldu. İleriye yönelik yenileme projelerimizde bunun faydasını göreceğimize inanıyoruz” diye belirtti.
LOJİPORT