Hakan Alan, Reysaş’ın yeni finans direktörü oldu

Reysaş Yatırım Holding A.Ş.’de yeni bir atama gerçekleştirildi. 24 Nisan 2019 tarihi itibariyle Finans Direktörü olarak Hakan Alan işe başladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden sonra Marmara Üniversitesinde Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında Yüksek Lisans yapan Alan, 2003 yılında aktif iş hayatına atıldı.

Çeşitli bankalarda Müşteri İlişkileri Müdürlüğü yapan Hakan Alan, 2013-2016 yılları arasında HSBC’de Uluslararası İlişkiler Müdürü olarak görevini yürütmüştür. 2013-2016 yılları arasında da Alternatifbank Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak çalışmış olan Alan, SPF İleri Düzey 1 belgesine sahip olup evli ve 1 çocukludur.

Sayın Hakan Alan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

UND’den, Schengen vizesi için Balkan taşımacılarına tam destek
Abdullah Altunkum DEİK Türkiye – Katar İş Konseyi Başkanlığı’na Seçildi
Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı'na “En İyi Roadshow” Ödülü
Fatih Şener, DEİK Lojistik İş Konseyi Başkanı seçildi
Volvo Trucks, Türkiye’de Tüm Zamanların En Yüksek Pazar Payına Ulaştı