Gürcistan sınırı da kapatıldı

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde Gürcistan'da yaşanan Corona virüsü vakasının artması nedeniyle Aktaş Gümrük Kapısı, kimlikle geçiş yapacak olan Türk vatandaşlarına kapatıldı.

TIR geçişleri ve pasaportla geçiş yapacak olan vatandaşlar, geçiş yaparken son bir ay içerisinde İran’dan Türkiye’ye geçiş yapan araçlar ve kişilerin Gürcistan’a geçişine izin verilmiyor.

Gürcistan’da bulunan Türk vatandaşların ülkeye geçişi sağlanırken gümrük kapısında bulundurulan cihazlarla Corona virüsü kontrolü yapılıyor.

Doğudaki bir diğer komşumuz Gürcistan’ın Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 1 kişide Corona virüsü tespit edildiği bildirilmişti.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karayolu Haberleri

“Kazakistan’a verilen değil, alınan çok şey var”
Bakan Uraloğlu: "1 saatlik yol 5 dakikaya düşecek"
Bayram tatili dönüşü kamyonlara yol yasağı
Barsan, Avrupa için TIR sürücüsü alacak
Hürmüz geçit vermeyince, kara yolları binlerce TIR ile doldu