Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği’nin Ege çıkarması

GAİD Yönetim Kurulu son olarak Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Enver Kök’ü ziyaret ederek antrepolarda yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini bir kez daha gündeme getirdi.

Dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile çalışmalarını sürdüren Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), kamu ve özel sektör nezdinde başladığı istişare toplantılarına devam ediyor. GAİD Yönetim Kurulu son olarak Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Enver Kök’ü ziyaret ederek antrepolarda yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini bir kez daha gündeme getirdi. İzmir’de sektör temsilcileriyle de buluşan GAİD yönetimi, derneğin kuruluşundan bu yana geçen yaklaşık iki yıllık süreçte kamu ve özel sektör nezdinde gerçekleştirilen girişimler ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Gümrükleme ve depolama işlemlerinin sürekli büyüyen lojistik sektörünün ihtiyaç ve beklentilerine uygun bir şekilde gelişimi için çalışmalarını kararlılıkla yürüttüklerini ifade eden GAİD Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, “Birlik olmanın yapılan çalışmalarla bir kez daha ortaya çıkmasıyla ne kadar kıymetli olduğu anlaşıldı. Pandemi sonrası benzer etkinlikleri diğer illerde bulunan üyelerimizle de bir araya gelerek gerçekleştireceğiz. İzmir toplantılarımızda aramıza yeni katılan üye antrepolarımızla da GAİD ailesi olarak her geçen gün büyüyüp güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.” diye konuştu.

Ziyarette; GAİD Başkanı Cavit Değirmenci’nin yanı sıra, Başkan Yardımcısı Osman Gökhan İskender, Başkan Yardımcısı Murat Doğan, Başkan Yardımcısı Ahmet Dilik, Başkan Yardımcısı İsmail Yaşar, Sayman Mali İşler Başkan Yardımcısı Gökhan Ergüner, Genel Sekreter Selçuk Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kuyumcu, Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Savaşan, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ayhan Turan, Dernek Yöneticisi Tuğba Albayrak ve İzmir bölgesi üyeleri hazır bulundu.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Koluman Tarsus Bayisi, kamyon ve otobüs müşterilerine özel yenilendi
Akaryakıt sektöründe ilk sıradaki marka yine Petrol Ofisi
Oregon Teknoloji, rotayı Almanya'ya çevirdi
“Treylerde Yeni Sistemler ve Regülasyonlar Eğitimi” Düzenlendi
Karsan Otonom e-JEST Atlanta’da Yolcu Taşımaya Başladı