GRW, Toddin’deki Schmitz Cargobull üretim tesisini ve çalışanlarını devralıyor

Silo ve tanker üreticisi GRW, Mecklenburg-Batı Pomeranya, Toddin'deki Schmitz Cargobull'un motorlu taşıt üst yapıları tesisini temmuz ayı itibariyle devralıyor.

GRW Europe, Toddin tesisinde Avrupa pazarı için silo ve tanker treyler üretiyor. Toddin sahasında Schmitz Cargobull motorlu araç gövdelerinin üretimine devam edilecek. Schmitz Cargobull, GRW Holdings'in yüzde 40 hisseye sahip bulunuyor. Atılan bu adımla birlikte iki şirket işbirliğini daha da güçlendiriyor.

GRW Avrupa'dan Gerhard van der Merwe (CEO) ve yönetici Dirk Nuxoll "Almanya'daki üretim tesisi ile GRW markasını güçlendiriyoruz ve Avrupa'daki taahhüdümüze dair net bir sinyal gönderiyoruz. Müşterilerimizin özel isteklerini yerine getirmek için daha hızlı tepki verebilir ve bir ortak olarak Schmitz Cargobull ile ürün yelpazemizi daha da genişletebiliriz” diye konuştular.

GRW silosu ve tanker treylerleri, TrailerConnect® telematik sistemi ile donatılacak ve gelecekte Schmitz Cargobull MODULOS yürüyen aksam ve ROTOS aksları ile donatılacak.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Tuvas Global Lojistik’in Çekicide Tercihi Scania
BMC Yeni Pro L 1852 Çekici İskenderun’da Görücüye Çıktı
Dizel ile çalışan hafif kamyonların pabucu dama atılıyor
Tırsan’ın Pendle Low Loader’ına Türkiye ve Avrupa’da tam not
OKT’nin yeni nesil treyleri, canlı hayvanları stresten uzak taşıyor