Esenler Otogarı'nın İSPARK'a devri durduruldu

Mahkemenin Esenler Otogarı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İSPARK'a devrini durdurduğu ifade edildi.

Mahkemenin İBB'den 7 gün içinde cevap istediği belirtildi. İBB'nin tüm hukuki haklarını kullanacağı ve karara itiraz edeceği öğrenildi.

İBB’den yapılan yazılı açıklamada , “İstanbul 3.İdare Mahkemesi, Uluslararası Trakya ve Anadolu Otobüscüleri Derneği ve Avrasya Terminal İşletmeleri'nin başvurusu üzerine, dün almış olduğu kararla, İstanbul Büyük Otogarı(Esenler) otopark alanlarının, tahliye edilerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK'a devrini durdurmuştur. Kararda, idarenin savunması ve ara kararı cevabı yedi gün içinde istenmiştir” denildi.

İBB hukukçuları, kararın rutin bir işlem olduğunu belirterek kararla ilgili tüm hukuki haklarını kullanacaklarını ifade ettiler. Hukukçular, mahkemeye gerekli bilgilendirmelerin yapılması ardından sürecin aynen işleyeceğinden emin olduklarını da vurguladılar.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yerli ve yabancı oyuncular Platform Günleri için İstanbul’da buluştu
Üniversite mezunu TIR şoförleri geliyor
Deponuzu bugün doldurursanız 5 bin lira karlı çıkarsınız
Savarona'nın kurtarıcısı Kahraman Sadıkoğlu vefat etti
Kara, hava ve deniz taşımacılığının milyarder ismi öldü