Ersan Transport'tan dev yatırım

Ersan transport uluslararası taşımacılığın Kuzey Irak’ a akaryakıt taşıma projesi sebebiyle satın aldıkları Tırsan akaryakıt tankerleri için teslimat...

Ersan transport uluslararası taşımacılığın Kuzey Irak’ a akaryakıt taşıma projesi sebebiyle satın aldıkları Tırsan akaryakıt tankerleri için teslimat töreni düzenlendi.

Sektörün lider kuruluşlarından Tırsan Treyler, ticari araç sektörünün önemli kuruluşlarından Gelecek Otomotiv ile Malatya ili başta olmak üzere başka illerde faaliyet gösteren nakliye firması Ersan Transport’un firma yetkilileriyle bir araya gelerek Ersan Transport tarafından alınan akaryakıt tankerlerinin teslimat töreni gerçekleştirdi.

Vali Şahin’den teşekkür

Ersan Transport Uluslararası Taşımacılık adına düzenlenen teslimat töreninde konuşan Malatya Valisi Vasip Şahin, "Son yıllarda büyük ivme kazanan karayolu taşımacılığının büyük şehirlerden çıkıp çevre illere yayılması büyük bir başarıdır.  Bu konuda öncü olan Ersan Taşımacılık’a devletim ve milletim adına teşekkür ederim" dedi.

“Ersan ile çalışmaktan mutluyuz”

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bugün birkaç açıdan heyecanlı ve mutluyum. 2023 yılı hedefine ulaşmak için hangi bölgelerde hangi sektörlerde ve hangi ülkelere nasıl taşımacılık yapılacak bunun planlaması üzerinde çalışılıyor. Tırsan olarak bize düşen sorumlulukta bu taşımalar için ne tür araçlar üretebiliriz bunun üzerinde çalışıyoruz. Tırsan 1977’den beri var olmakla beraber liderliğe gelirken Almanya ve Rusya’da yatırımlarını yaparak Avrupa’da özellikle tank silo ürünlerinde bir numaraya gelme hedefini koydu. Bir diğer yandan Gelecek Otomotiv ile iş birliğimizin ikinci yılını dolduruyoruz. Bu iş birliği bizleri önemli yerlere taşıyarak bu bölgede özellikle Irak’a olan taşımalarda pay almamızı sağladı. Bize düşen görev, taşımacılık sektörüne daha iyi ürün, servis ve yedek parça hizmetlerini sunabilmektir. TIRSAN mühendisinden mavi yaka personeline kadar bu işbirliklerini çok önemsiyoruz. Özellikle son 10 yıldır ulaştırma yapısında tüm yollarda standartların belirlenmesinde, kurumsal yapıların düzenlenmesi sonucunda verimlilik ortaya çıktı. Daha ekonomik ve kaliteli araçlar ortaya çıktı. Gerçek anlamda müşterilerimize katma değer yaratan ürünleri sunuyoruz.”

 “İlişkilerimiz gelişerek devam ediyor”

Mercedes Benz Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ da yaptığı konuşmada, böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, Ersan Transport ile olan ilişkilerinin geçmişten beri devam etiğini belirterek, bundan sonrada gelişerek devam edeceğini umduklarını kaydetti.

“Her şey Irak Hükümeti’nin istediği gibi oldu”

Ersan Transport Uluslararası Taşımacılık adına konuşan, firmanın genel koordinatörü Mehmet Mesut Erdoğan ise, “Bizim için çok önemli olan bu projede yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki alımlarında ADRli’ye geçeceğiz. Bu ürünler Tırsan tarafından özel olarak bu iş için üretildi. Stek gözlü araçlar tek mamul taşıyabiliyorlar. Yaklaşık 27 bin ton atabiliyorlar. Her şey Irak Hükümeti’nin isteği gibi üretildi. Bugün 100 adetle ilk alımımız yapmış olduk” şeklinde konuştu.

Törende Ersan Transport Yöneticileri Şenol ve Mehmet Erdoğan’ın babaları Mesut Erdoğan’a Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Mercedes Benz Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ tarafından plaket verildi.

[gallery ids="58706,58705,58704,58703,58698,58699,58700,58701,58702,58697,58696,58695,58693,58692,58690,58691"]

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

Renault Trucks, TCKD modellerini nakliyecilere tanıtmak için yola çıkıyor
Mercedes’in yeni tesisinde kamyonlar seyir halindeymiş gibi simüle ediliyor
Çekici-kamyon satışlarında yerli üretimin payı artıyor
MAN Truck & Bus, hidrojende Avrupa'da ilk olmaya hazırlanıyor
Mercedes Kamyon Finansman’dan Nisan'a özel fırsatlar