Erkan Dereli'nin kayınpederi vefat etti

Türkiye Denizcilik Federasyonu Genel Başkanı Erkan Dereli'nin kayınpederi, Adalet Partisi 16. Dönem Manisa Milletvekili Halil Yurtseven Manisa'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzun süredir sağlık problemleri yaşayan Halil Yurtseven, bir süredir tedavi gördüğü Manisa’daki özel bir hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Antalya’nın Akseki ilçesinde 1928 yılında doğan Halil Yurtseven evli, 3 çocuk ve 6 torun sahibiydi. Demokrat Parti’de politikaya atılan, Adalet Partisinin Manisa il kurucuları arasında yer alan Yurtseven, Adalet Partisinde İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları görevinde de bulundu. Manisa İl Genel Meclisi üyeliği yapan Yurtseven, Manisa OSB’nin de kurucuları arasında yer aldı. 1977-1980 yılları arasında Adalet Partisi’nden Manisa milletvekili olan hayırsever iş adamı Halil Yurtseven, tarım ve yem sanayinde çalıştı. Kendi adına Manisa’da bir ilkokul eşi adına da sağlık ocağı yaptırmıştı.

Merhumun cenazesi 12 Ekim Perşembe günü (bugün) öğle namazını müteakip Hatuniye Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Halil Yurtseven'e Allah'tan rahmet, başta Sayın Erkan Dereli olmak üzere kederli ailesine baş sağlığı dileriz. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Uygulama başladı: Bu kişiler ehliyet alamayacak
İDO feribotunda korku dolu anlar: Dalgalar araçları mahvetti
Kredi Kartı Başvuruları, Kasko Değer Listesi ve Altın Fiyatları
SubsBoost, yükselişini sürdürüyor
Beyaz bayraklı istasyonlar akaryakıt fiyatlarını düşürecek