Ekol, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarını ağırladı

UTİKAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, Türkiye’de sektörünün en beğenilen şirketi unvanına sahip Ekol Lojistik’in Sakura Tesisi’ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Ekol, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarını ağırladı

Ekol Lojistik’in Yetkilendirilmiş Yükümlü (AEO) sertifikalı Gebze’de yer alan Sakura Tesisi’nde 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen saha ziyaretinde, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarına, karayolu taşımalarında parsiyel yüklemeler ve süreç akışları, yükleme sırasında dikkat edilmesi gerekenler, ürünlere göre yükleme örnekleri ile araç çeşitleri ve özellikleri hakkında bilgi verildi. Sektörde Yüklemelerin Yetkilendirilmiş Yükümlü kapsamında yapıldığı Sakura Tesisi’nde katılımcılara, Yetkilendirilmiş Yükümlü süreç akışı ve Yetkilendirilmiş Yükümlü sürecinin getirdiği yenilikler de anlatıldı.

UTİKAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi, İTÜ İşletme Fakültesinde gerçekleştirilen derslerin yanında pratik uygulamaların yerinde incelendiği saha ziyaretleri ile tüm taşıma modlarını kapsıyor.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Lojistik Haberleri

Münih Transport Logistics 2025 rekorlarla kapandı
"CMR sigortası Lutz ile başladı"
Arkas Lojistik, Münih’te “ YEŞİL“ çözümlerini tanıttı
“En güçlü kasımız otomotivde, dünya çapında işler yapıyoruz”
“Boltas, yatırımcısı Türk olan bir Alman markasıdır”