Doğuş Otomotiv, Polonyalı treyler markası Wielton'u Türkiye'ye getiriyor

Doğuş Otomotiv, Polonya merkezli Wielton markası ile “römork” ve “yarı römork ürünleri"nin Türkiye'deki satış ve servis hizmetleri için niyet mektubu imzaladı.

İstanbul’da gerçekleşen imza törenine Doğuş Otomotiv İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ali Bilaloğlu, Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Wielton CEO’su Mariusz Golec, Yönetim Kurulu Üyesi Andrzej Mowczan ile Wielton İhracat Direktörü Jacek Stokowski katıldı.

Avrupa’nın en büyük 3. yarı römork üreticisi Wielton, Avrupa’nın ve dünyanın çeşitli ülkelerinde pazar lideri. Aynı zamanda dünyada sektöründeki ilk on üretici arasında yer almakta. Wielton’ın ürün portföyünde tenteli treyler, damper treyler, kapalı kasa treyler, lowbed treyler, rijit kasalar ve konteyner taşıyıcı treyler gibi ürün çeşitleri bulunuyor. İlk etapta 2023 yılı Aralık ayı itibarıyla Türkiye pazarında tenteli treyler ürününün satışı planlanıyor.

Wielton ürünleri Avrupa, Asya ve Afrika olmak üzere toplam 35 ülkede satılmaktadır. Wielton Group bünyesinde üretim sürecini optimize eden ve en son teknolojileri tanıtan 300 mühendis ile birlikte 3.000'den fazla kişi istihdam edilmekte.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamyon - Treyler Haberleri

MEKS Lojistik, Avrupa operasyonlarını Tırsan ile güçlendiriyor
MAN’dan madencilik sektörü için 60 tonluk dev kamyon
KRONE, Logistech 2026’da Sektör Temsilcileriyle Buluştu
Uzman Yük Sabitleme, zor virajları Tırsan Pendle ile aşacak
Krone, “Built as One” Yaklaşımıyla Ortak Gücünü Gösterdi