"Deprem bölgesine gönderilen kargolar ücretsiz"

Yurtiçi Kargo'dan alkışlanacak hamle. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan şirket, deprem bölgesine gönderilecek yardım kargolarının ücretsiz olarak teslim edileceğini duyurdu.

Elazığ’da yaşanan ve birçok ilde hissedilen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Türkiye’nin dört bir yanından tek yürek olan vatandaşlar bölgeye yardım yağdırırken, Yurtiçi Kargo’dan alkışlanacak bir hamle geldi.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan şirket, deprem bölgesine gönderilecek yardım kargolarının ücretsiz olarak teslim edileceğini duyurdu.

Yurtiçi Kargo’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Elazığ ve Malatya depremlerinden etkilenen vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Deprem bölgesine iletmek istediğiniz tüm yardımları şubelerimize teslim edebilirsiniz. Kargolarınız ücretsiz olarak AFAD’ın yönlendirdiği afet bölgelerine ulaştırılacaktır.”

Yurtiçi Kargo'nun bu davranışını kutluyor, örnek olacağını umuyoruz. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Lojiport 2026’da 32 Milyon Sayfa Ziyaretini Aştı!
Boğaziçi Zirvesi, Lojistiğin Dev İsimlerini Buluşturuyor!
Kazakistan ve Türkiye, Lojistik Tesisler ve Dijital Gümrük İçin Düğmeye Bastı
Oregon, “Ucuza Yükle” ile çalışanı patron yapacak
Orta Koridor’a 10 Milyar $: Boğaz’da Hedef 50 Milyon Ton Yük!