Deniz Haber Ajansı’nın acı günü

Ankara Kızılay’daki kahpe terör saldırısında Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'ın yakın akrabası Buğra Arslan'da şehit oldu.

Dün akşam saat 18.45 sularında Ankara Kızılay meydanında gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen 36 kişiden biri 19 yaşındaki Buğra Arslan’ın Deniz Haber Ajansı  Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat’ın yakın akrabası olduğu öğrenildi.

Daha önce Gençler Birliği ve Fenerbahçe’nin genç takımında forma giyen    ve dün Ankara’daki  kahpece düzenlenen saldırısında  hayatını kaybeden 19 yaşındaki Buğra Arslan’ın cenazesi yarın (15 Mart Salı)  öğle namazından sonra Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek.

LOJİMEDYA çalışanları olarak hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, Deniz Haber Ajansı’na ve tüm şehit yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Gölbaşı'nda 100 TIR kapasiteli park hizmete hazır
İpsala Gümrük Kapısı’nda 20 memura rüşvet gözaltısı
TIR şoförlerine de "Yeşil Pasaport" TBMM gündeminde
Hödlmayr Lojistik’te Grev Kararı
Ederi ev fiyatı; Bakanlık, telefon parasına satıyor